Güncel Gönderiler: Doktora Tez Koleksiyonu
Toplam kayıt 34, listelenen: 21-34
-
Kastamonu yöresinde yetiştirilen siyez (triticum monococcum L.) buğdayının bazı kalite özellikleri ile bazlama ve erişte yapımında kullanımının araştırılması / Burcu Emeksizoğlu; Danışman İlkay Koca.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)… -
Krem bal üretim parametrelerinin optimizasyonu / Mustafa Mortaş; tez danışmanı Fehmi Yazıcı
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)… -
Ultrasonik nozulun maviyemiş (Vaccinium corymbosum L.) tozu ve mikrokapsülü üretiminde kullanımı / Feyza tatar Turan ; Danışman Fehmi Yazıcı.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017)… -
Yeşil çay fabrika atıklarından farklı yöntemlerle antioksidan bileşiklerin ekstraksiyonu / Şeyda Bostancı ; tez danışmanı İlkay Koca.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016)… -
Salep glukomannanın klarifikasyon ve deasetilasyonu: yapı-proses-özellik ilişkilerinin belirlenmesi / Abdullah Kurt ; danışman Hüseyin Gençcelep
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017)… -
Öjenol ve timol uçucu yağlarının aspergillus flavus, aspergillus parasiticus gelişimi ile alfatoksin oluşumu üzerine etkisi / Esra Tutkun Şıvgın ; danışman Mustafa Evren.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017)… -
Hamsi unu ile zenginleştirilen mısır ekmeğinin özellikleri ve raf ömrünün belirlenmesi / Volkan Arif Yılmaz; danışman İlkay Koca
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017)… -
Mekanik olarak ayrılmış tavuk eti proteinlerinden antioksidan ve antimikrobiyal katkılı yenilebilir film üretimi ve ısıl işlem görmüş sucuklarda kullanımı / Furkan Türker Sarıcaoğlu ; Danışman Sadettin Turhan.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Trabzon ekmeği ekşi hamurundan gluten ve fitat parçalayan laktik asit bakterilerinin izolasyonu, identifikasyonu ve endüstriyel özelliklerinin belirlenmesi / Merve Yurttaş ; Danışman Ahmet Hilmi Çon.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Organik fındığın besinsel karakterizasyonu / Hasan Karaosmanoğlu ; Danışman Şule Üstün.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Çeşitli doğal maddelerin sıcak dumanlanmış alabalıklarda raf ömrü ve biyojen amin oluşumu üzerine etkileri / Bilge Bilgin Fıçıcılar ; Danışman Hüseyin Gençcelep.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)… -
İnstant yoğurt tozu üretim koşullarının optimizasyonu / İlyas Atalar ; Danışman Fehmi Yazıcı.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Gıda atıklarından elde edilen bazı bitkisel posaların emülsiyon özellikleri ve sosis üretiminde kullanımı / Zeynep Akşit ; Danışman Hüseyin Gençcelep.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Ohmik ısıtma destekli hidrodistilasyon yöntemi ile karanfil, tarçın ve defne esansiyel yağlarının elde edilmesi ve enkapsülasyonu / Merve Tuğçe Tunç Odabaş ; danışman İlkay Koca.
(Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)…