Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Enstitüler
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Doktora Tez Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace Ana Sayfası
Enstitüler
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Doktora Tez Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Krem bal üretim parametrelerinin optimizasyonu / Mustafa Mortaş; tez danışmanı Fehmi Yazıcı
Tarih
2016
Yazar
Mortaş, Mustafa
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
…
Bağlantı
http://libra.omu.edu.tr/tezler/92054.pdf
https://hdl.handle.net/20.500.12712/26643
Koleksiyonlar
Doktora Tez Koleksiyonu
[34]
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Ondokuz Mayıs
by OpenAIRE
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle