dc.contributor.advisor | Kahyaoğlu, Talip | |
dc.contributor.author | Cengiz, Alime | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:52Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:52Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/65878.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26730 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2013 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 65878 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | XX, 181 s. : şekil, çizelge ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Nanoenkapsülasyon | en_US |
dc.subject | Demir sülfat | en_US |
dc.subject | Lipozom | en_US |
dc.subject | Emülsifikasyon yöntemi | en_US |
dc.subject | Kakaolu fındık ezmesi | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS C395d 2013 | en_US |
dc.title | Demir sülfatın lipozom ve emülsifikasyon yöntemi ile nanoenkapsülasyonu ve kakaolu fındık ezmesinde kullanımı / Alime Cengiz ; danışman Talip Kahyaoğlu. | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |