Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorDervişoğlu, Muhammet
dc.contributor.authorİlhan, Eda
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:50Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:50Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/68775.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26724
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2012en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 68775en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXVIII, 110 y. : şekil, çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectPeynir -- Mikrobiyolojien_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS İ28t 2012en_US
dc.titleTütsülenmiş ve tütsülenmemiş çerkez peynirlerinin fiziksel, kimyasal, biyokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri / Eda İlhan ; Danışman Muhammet Dervişoğluen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster