dc.contributor.advisor | Turhan, Sadettin | |
dc.contributor.author | Sarıcaoğlu, Furkan Türker | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:48Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:48Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/71833.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26719 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2012 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 71833 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | XV, 82 y. : şekil ; 30 sm | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Akçaabat köftesi | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS S245a 2012 | en_US |
dc.title | Akçaabat köftesinin üretim tekniği ve özellikleri / Furkan Türker Sarıcaoğlu ; danışman Sadettin Turhan | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |