dc.contributor.advisor | Evren, Mustafa | |
dc.contributor.author | Şıvgın, Esra Tutkun | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:45Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:45Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/76734.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26712 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2010 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 76734 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | X, 82 y. : şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Aflatoksin | en_US |
dc.subject | Gıdalarda | en_US |
dc.subject | Kuruyemişler | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS Ş624s 2010 | en_US |
dc.title | Samsun'da satışa sunulan kuru yemişlerin mikrobiyolojik özellikleri / Esra Tutkun Şıvgın; danışman Mustafa Evren | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |