Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorKahyaoğlu, Talip
dc.contributor.authorTarkan, Makbule Büşra
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:43Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:43Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/87334.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26705
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2015en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 87334en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXX, 63 s. : şekil; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectMeyvalar -- İşlemeen_US
dc.subjectFındık ezmesien_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS T187b 2015en_US
dc.titleBallı fındık ezmesinin meyve ile zenginleştirilerek yeni ürün elde edilmesi / Makbule Büşra Tarkan ; Danışman Talip Kahyaoğlu.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster