dc.contributor.advisor | Kahyaoğlu, Talip | |
dc.contributor.author | Tarkan, Makbule Büşra | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:43Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:43Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/87334.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26705 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2015 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 87334 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | XX, 63 s. : şekil; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Meyvalar -- İşleme | en_US |
dc.subject | Fındık ezmesi | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS T187b 2015 | en_US |
dc.title | Ballı fındık ezmesinin meyve ile zenginleştirilerek yeni ürün elde edilmesi / Makbule Büşra Tarkan ; Danışman Talip Kahyaoğlu. | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |