Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorYazıcı, Fehmi
dc.contributor.authorAkçay, Furkan
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:40Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:40Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/94258.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26697
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2016en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 94258en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatX, 50 y. , [5 y. ] : şekil ; 30 smen_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectAyranen_US
dc.subjectFermantasyonen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS A313a 2016.en_US
dc.titleAcılı ayran üretimi ve bazı özelliklerinin araştırılması / Furkan Akçay; danışman Fehmi Yazıcıen_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster