dc.contributor.advisor | Yazıcı, Fehmi | |
dc.contributor.author | Akçay, Furkan | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:40Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:40Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/94258.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26697 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2016 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 94258 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | X, 50 y. , [5 y. ] : şekil ; 30 sm | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Ayran | en_US |
dc.subject | Fermantasyon | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS A313a 2016. | en_US |
dc.title | Acılı ayran üretimi ve bazı özelliklerinin araştırılması / Furkan Akçay; danışman Fehmi Yazıcı | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |