Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorDervişoğlu, Muhammet
dc.contributor.authorAkşehir, Kübra
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:39Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:39Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/104456.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26694
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2013en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 104456en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXVIII, 81 s. : şekil, çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectYenilebilir filmen_US
dc.subjectPekmez yapımıen_US
dc.subjectDuten_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS A313a 2013en_US
dc.titleAk dut (morus alba) ve kara dut (morus nigra) meyvelerinden üretilen yenilebilir filmlerin karakterizasyonu/ Kübra Akşehir ; Danışman Muhammet Dervişoğlu.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster