Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorKoca, İlkay
dc.contributor.authorSafi, Nour
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:29Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:29Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/131282.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26661
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 131282en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatIX, 53 yaprak : çizelge, şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectTurşuen_US
dc.subjectŞalgamen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS S128f 2019en_US
dc.titleFarklı tuz konsantrasyonunda turşuya işlenen şalgamın (brassica rapa L.) duyusal, tekstürel ve antioksidan özellikleri / Nour Safi ; Danışman İlkay Koca.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster