dc.contributor.advisor | Koca, İlkay | |
dc.contributor.author | Safi, Nour | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:31:29Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:31:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/131282.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/26661 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 131282 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | IX, 53 yaprak : çizelge, şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Turşu | en_US |
dc.subject | Şalgam | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS S128f 2019 | en_US |
dc.title | Farklı tuz konsantrasyonunda turşuya işlenen şalgamın (brassica rapa L.) duyusal, tekstürel ve antioksidan özellikleri / Nour Safi ; Danışman İlkay Koca. | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |