Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorTemiz, Hasan
dc.contributor.authorTemirbekova, Aizirek
dc.date.accessioned2020-07-21T21:31:27Z
dc.date.available2020-07-21T21:31:27Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/131290.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/26657
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 131290en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatX, 64 yaprak : şekil, çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectSüt ve süt teknolojisien_US
dc.subjectSüt ve süt ürünlerien_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS T278k 2019en_US
dc.titleFarklı oranlarda portakal kabuğu ekstraktı kullanılarak fonksiyonel kurut üretimi / Aizirek Temirbekova ; Danışman Hasan Temiz.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster