Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Enstitüler
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans Tez Koleksiyonu
Filtre: Konu
DSpace Ana Sayfası
Enstitüler
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Yüksek Lisans Tez Koleksiyonu
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 113, listelenen: 1-10
5
10
20
40
60
80
100
Antioksidan (10)
Yoğurt yapımı (6)
Dondurmalar (5)
Et ve et ürünleri -- Analiz (5)
Gıda -- Mikrobiyoloji (5)
Peynir yapımı (5)
Et ve et ürünleri (4)
Fındık işleme (4)
Gıdalar -- Koruma (4)
Kefir (4)
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Ondokuz Mayıs
by OpenAIRE
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Kurum Yazarına Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt