Publication:
Öjenol ve Timol Uçucu Yağlarının Aspergillus Flavus, Aspergillus Parasiticus Gelişimi İle Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkisi

Loading...
Thumbnail Image

Date

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

Aspergillus flavus 682, A. flavus 1183, A. parasiticus 1041 suşlarının gelişmeleri ve aflatoksin oluşturmasına etkisini incelemek üzere öjenol ve timol yağ asitleri ve bu yağ asitlerinin 1/1, 1/2, 2/1 oranlarında öjenol:timol karışımları olmak üzere 3 farklı oranda karıştırılarak toplam 5 yağ asidi konsantrasyonu kullanılmıştır. Misel ağırlığı analizi sonucunda tüm küfler için minimum inhibisyon konsantrasyonu 400 ppm ve 200
Eugenol and thymol essential oils and 3 different combination as eugenol: thymol mixture ratio of 1/1, 1/2, 2/1 is utilized for the purpose of effect of growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus 682, A. flavus 1183, A. parasiticus 1041 strains. Minimum inhibition concentration for all fungus is changing from 400 ppm to 200

Description

Tez (doktora) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017
Libra Kayıt No: 96385

Citation

WoS Q

Scopus Q

Source

Volume

Issue

Start Page

End Page

144

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By