dc.contributor.advisor | Çadırcı, Özgür | |
dc.contributor.author | Batmaca, Savaş | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:58:33Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:58:33Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/14603.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/28774 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2007 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 14603 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | X, 74 y. : şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Gıda -- Mikrobiyoloji | en_US |
dc.subject | Gıda hijyeni | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS B333ş 2007 | en_US |
dc.title | Şırnak garnizon merkezinde bulunan mutfak ve yemekhanede kritik kontrol noktolarının belirlenmesi / Savaş Batmaca; Danışman Özgür Çadırcı. | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyen ve Teknolojisi Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |