Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorEren, Şenol
dc.contributor.authorKoşar, Ahmet
dc.date.accessioned2020-07-21T21:40:43Z
dc.date.available2020-07-21T21:40:43Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/39355.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/27645
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2003en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 39355en_US
dc.description.abstractBir hububat zararlısı olan Acanthoscelides obtectus'un toplam karbonhidrat, protein ve lipid miktarına iki farklı sıcaklığın etkileri araştırıldı. Denemeler 20 ve 30°C sıcaklık ve, % 60± 5 bağıl nem şartlarında yapıldı. Çalışmalar sırasında herhangi bir fotoperyot rejimi uygulanmadı. Toplam karbohidrat, protein ve lipid miktarları 20°C'deki dişiler için sırasıyla 61,74 mg/birey, 35,77 mg/birey, 83.79 mg/birey iken, erkekler için 34,49 mg/birey, 29,53 mg/birey, 57.98 mg/birey olarak tespit edildi.Denenen diğer sıcaklık derecesinde (30°C) dişiler için toplam karbonhidrat, protein ve lipid miktarları sırasıyla 92,00 mg/birey, 42,18 mg/birey, 83.26 mg/birey, erkekler için bu değerler 43,34 mg/birey, 34,08 mg/birey, 52.19 mgr/birey bulundu.en_US
dc.formatVI, 29 y. : çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectAsal modülleren_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS K86a 2003en_US
dc.titleAsal alt modüllerin radikalleri / Ahmet Koşar; Danışman Şenol Eren.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Matematik Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster