• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The determination of technology and storage period of surimi production from anchovy (Engraulis encrasicholus L., 1758)

Tarih

2006

Yazar

Kaba, Nilgün

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

In this study, the quality changes of the surimi produced from anchovy at - 29°C in five months storage period were investigated. The produced surimi was frozen at – 35°C in air conditioned freezer and stored at – 29°C. The total volatile bases nitrogen (TVB-N), thiobarbituric acid (TBA), moisture and the total aerobic bacteria count in the frozen samples were found in the period of 30 days. On 150th day of storage, it was determined that the total aerobic bacteria count was 4.24logcfu/g, TBA value was 2.015 mg malonaldehyde/kg, TVB-N value was 6.3 mg/100g, moisture value was 74.98 %. In conclusion, it was approved that the surimi could be produced from anchovy and that during 5 months of frozen storage spoilage was low and remained within the limits.

Kaynak

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Cilt

6

Sayı

1

Bağlantı

https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TmpNNU5EazU=
https://hdl.handle.net/20.500.12712/9668

Koleksiyonlar

  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [4706]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.