• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of diet quality on survival of Vanessa atalanta (L., 1758) (Lepidoptera: Nymphalidae) Larvae infected by bacillus thuringiensis subsp. kurstaki

Tarih

2018

Yazar

Yanar O.
Aliyeva R.
Topkara E.F.
Sezer-Tunçsoy B.
Özalp P.

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

Effects of seven artificial diets with varying protein, carbohydrate and tannic acid contents on the survival of Vanessa atalanta larvae infected by Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki (Btk) were studied. The highest survival rate among the infected larvae was observed from the group feeding on diet containing 10% of tannic acid. The highest mortality rate was observed among the larvae feeding on artificial diet with the lowest protein amount. Maximum mortality in each diet group was observed on the third day among the larvae infected by bacteria. This mortality was particularly higher among the larvae feeding on diet that contain less amount of protein. Among the infected larvae, the highest number of total haemocytes was found among those that fed on diet containing 2.5% of tannic acid. The lowest number of haemocytes was found in larvae that fed on diet with lower protein amount. The lowest pupal protein amount was found among the infected larvae feeding on artificial diet containing much lower amounts of protein. © 2018 Bulgarian Academy of Sciences. All Rights Reserved.

Kaynak

Acta Zoologica Bulgarica

Cilt

70

Sayı

2

Bağlantı

https://hdl.handle.net/20.500.12712/5418

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [14046]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.