• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ensiling possibilities of some plant residues

Tarih

1997

Yazar

Sariçiçek B.Z.
Erener G.
Sarican C.

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

The present study was carried out to examine ensiling possibilities of some plant residues in laboratory type silo boxes. The plant residues used were cabbage, pumpkin and red pepper which were abundantly produced in the Black Sea Region. Four different silages were prepared in this experiment (white cabbage; alfalfa+pepper+white cabbage; urea+pumpkin+white cabbage; red cabbage). The results of the present experiment indicated that, when the nutritive values in the intact and ensiled plant residues were compared, the ensiling process has improved the nutritive values of all plant residues under test, and the organic acid contents were in an acceptable limit The pH values, digestibility of organic matters and metabolizable energy values were found to be 4.25-5.07: 64.46-85.22%, and 1305-1830 kcal/kg, respectively. The results from physical analysis showed that the silages can be classified as good to very good. In conclusion, it is suggested that all of the plant residues studied in this experiment can be ensilaged at laboratory conditions.

Kaynak

Turkish Journal of Agriculture and Forestry

Cilt

21

Sayı

2

Bağlantı

https://hdl.handle.net/20.500.12712/3008

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [14046]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.