Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorÇiftci, Alper
dc.contributor.authorKoçak, Yağmur
dc.date.accessioned2020-07-21T22:03:47Z
dc.date.available2020-07-21T22:03:47Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/95674.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/29309
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 95674en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatVIII, 49 y. : şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectTavuk hastalıklarıen_US
dc.subjectProbiyotikleren_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS K76t 2017en_US
dc.titleTavuk kökenli enterococcus faecium ve lactobacillus türlerinin probiyotik özelliklerinin araştırılması / Yağmur Koçak ; Danışman Alper Çiftcien_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Mikrobiyolojisi Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster