dc.contributor.advisor | Çiftci, Alper | |
dc.contributor.author | Koçak, Yağmur | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T22:03:47Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T22:03:47Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/95674.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/29309 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 95674 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | VIII, 49 y. : şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Tavuk hastalıkları | en_US |
dc.subject | Probiyotikler | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS K76t 2017 | en_US |
dc.title | Tavuk kökenli enterococcus faecium ve lactobacillus türlerinin probiyotik özelliklerinin araştırılması / Yağmur Koçak ; Danışman Alper Çiftci | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Mikrobiyolojisi Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |