Show simple item record

dc.contributor.advisorSelçuk, Zehra
dc.contributor.authorÇelik, Hilmi
dc.date.accessioned2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.available2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/125776.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28924
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2018en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 125776en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatVII, 41 y. : tablo, şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectHayvan beslenmesien_US
dc.subjectHayvancılıken_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS Ç392k 2018en_US
dc.titleKarambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi / Hilmi Çelik ; danışman Zehra Selçuk.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record