Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorSalman, Mustafa
dc.contributor.authorAkyürek, Muhammed Ali
dc.date.accessioned2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.available2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/127451.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28923
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 127451en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXII, 31 yaprak : tablo, şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectMalik asiten_US
dc.subjectFumarik asiten_US
dc.subjectSindirilebilirliken_US
dc.subjectYonca kuru otuen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS A313y 2019en_US
dc.titleYonca kuru otuna malik asit ve fumarik asit ilavesinin in vitro gerçek sindirilebilirlik ve rumen fermentasyonu üzerine etkisi / Muhammed Ali Akyürek ; Danışman Mustafa Salman.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster