dc.contributor.advisor | Salman, Mustafa | |
dc.contributor.author | Akyürek, Muhammed Ali | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:58:55Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:58:55Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/127451.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/28923 | |
dc.description | Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 127451 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | XII, 31 yaprak : tablo, şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Malik asit | en_US |
dc.subject | Fumarik asit | en_US |
dc.subject | Sindirilebilirlik | en_US |
dc.subject | Yonca kuru otu | en_US |
dc.subject.other | TEZ YÜK LİS A313y 2019 | en_US |
dc.title | Yonca kuru otuna malik asit ve fumarik asit ilavesinin in vitro gerçek sindirilebilirlik ve rumen fermentasyonu üzerine etkisi / Muhammed Ali Akyürek ; Danışman Mustafa Salman. | en_US |
dc.type | masterThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |