Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorÇetinkaya, Nurcan
dc.contributor.authorDemirbaş, Hüseyin
dc.date.accessioned2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.available2020-07-21T21:58:55Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/128984.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28921
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 128984en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatVIII, 37 yaprak. : tablo ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectHayvan yemlerien_US
dc.subjectKeçiboynuzuen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS D378k 2019en_US
dc.titleKeçiboynuzu posasının kimyasal kompozisyonu ve in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi / Hüseyin Demirbaş ; Danışman Nurcan Çetinkaya.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster