dc.contributor.advisor | Çetinkaya, Nurcan | |
dc.contributor.author | Atalar, Aydan | |
dc.date.accessioned | 2020-07-21T21:58:54Z | |
dc.date.available | 2020-07-21T21:58:54Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://libra.omu.edu.tr/tezler/95681.pdf | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12712/28919 | |
dc.description | Tez (doktora) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017 | en_US |
dc.description | Libra Kayıt No: 95681 | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.format | VIII, 75 y. : şekil ; 30 sm. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Yem bitkileri | en_US |
dc.subject | Yem sanayi | en_US |
dc.subject.other | TEZ DOK A862b 2017 | en_US |
dc.title | Biyolojik metotla muamele edilen mısır samanının in-vitro tekniklerle sindirilebilirliğinin incelenmesi / Aydan Atalar ; Danışman Nurcan Çetinkaya | en_US |
dc.type | doctoralThesis | en_US |
dc.contributor.department | OMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Tez | en_US] |