Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorÇetinkaya, Nurcan
dc.contributor.authorAtalar, Aydan
dc.date.accessioned2020-07-21T21:58:54Z
dc.date.available2020-07-21T21:58:54Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/95681.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28919
dc.descriptionTez (doktora) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 95681en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatVIII, 75 y. : şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectYem bitkilerien_US
dc.subjectYem sanayien_US
dc.subject.otherTEZ DOK A862b 2017en_US
dc.titleBiyolojik metotla muamele edilen mısır samanının in-vitro tekniklerle sindirilebilirliğinin incelenmesi / Aydan Atalar ; Danışman Nurcan Çetinkayaen_US
dc.typedoctoralThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster