Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorYamak, Umut Sami
dc.contributor.authorSarıbaş, Onur
dc.date.accessioned2020-07-21T21:47:21Z
dc.date.available2020-07-21T21:47:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/33049.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28424
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2020en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 33049en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXIII, 59 yaprak : şekil, çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectYumurta tavuğu yetiştiriciliğien_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS S243or 2020en_US
dc.titleOrganik üretim sisteminde yetiştirilen yumurtacı tavukların bir üretim döneminde bazı verim özelliklerinin ve yumurta kalitesinin belirlenmesi / Onur Sarıbaş ; Danışman Umut Sami Yamaken_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster