Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorKılıç, Ünal
dc.contributor.authorÖzcan, Uğur
dc.date.accessioned2020-07-21T21:47:11Z
dc.date.available2020-07-21T21:47:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/96429.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28364
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 96429en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXIV, 60 s. : çizelge, şekil ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectİn vitroen_US
dc.subjectFındık zurufuen_US
dc.subjectMelasen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS Ö99f 2017en_US
dc.titleFarklı katkı maddeleri ilavesiyle peletlenen fındık zurufu ve boş fındıkların alternatif kaba yem kaynağı olarak kullanılabilirliği / Uğur Özcan; danışman Ünal Kılıç.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Zootekni Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster