Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorEsendal, Enver
dc.contributor.authorAyan, Ali Kemal
dc.date.accessioned2020-07-21T21:44:30Z
dc.date.available2020-07-21T21:44:30Z
dc.date.issued1994
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/37127.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/28158
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1994en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 37127en_US
dc.description.abstractBu çalışma, Erbaa ekolojik şartlarında Flue-Cured Virginia tütününde farklı tepe kırım seviyelerinin verim ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisini belirlemek amacıyla 1992 yılında yürütülmüştür. Çalışmada üç farklı tepe kırım seviyesi uygulanmıştır. En yüksek kuru yaprak verimi 263.23 kg/da ile 20 yapraklı tepe kırım seviyesinden elde edilmiştir. 20 yapraklı tepe kırım seviyesi; 16 yapraklı tepe kırım seviyesine görer yaklaşık % 8, 24 yapraklı tepe kırım seviyesine göre ise % 35 daha fazla kuru verim vermiştir.en_US
dc.format[7], 66 y. : çizelge ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectTütün yetiştiriciliğien_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS A973f 1994en_US
dc.titleFlue-cured virginia (nicotiana tabacum L.) tütünlerinde farklı tepe kırımı seviyelerinin verime ve bazı kalite karakterleri üzerine etkisi / Ali Kemal Ayan; Danışman Enver Esendal.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster