Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorKarakaya, Haydar
dc.contributor.authorTaşdemir, Seda
dc.date.accessioned2020-07-21T21:41:06Z
dc.date.available2020-07-21T21:41:06Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/118170.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/27716
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 118170en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatVIII, 66 yaprak. : şekil, tablo ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectBal -- Analizen_US
dc.subjectBiyofilmen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS T197t 2017en_US
dc.titleTürkiye'de üretilen bazı bal çeşitlerinin pseudomonas aeruginosa izolatları üzerine antibakteriyel ve antibiyofilm etkilerinin incelenmesi / Seda Taşdemir ; Danışman Haydar Karakaya.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster