Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisorSerdar, Ümit
dc.contributor.authorEr, Ercan
dc.date.accessioned2020-07-21T21:21:17Z
dc.date.available2020-07-21T21:21:17Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://libra.omu.edu.tr/tezler/116036.pdf
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12712/25332
dc.descriptionTez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2015en_US
dc.descriptionLibra Kayıt No: 116036en_US
dc.description.abstracten_US
dc.formatXI, 36 s. . : çizelge, şekil. ; 30 sm.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherOndokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsüen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectCeviz yetiştiriciliğien_US
dc.subjectAşılamaen_US
dc.subjectTarımdaen_US
dc.subject.otherTEZ YÜK LİS E65a 2015en_US
dc.titleAçık köklü ceviz fidanı üretiminde farklı kaynaştırma uygulamaları, aşı yöntemleri ve dikim zamanlarının aiı başarısına etkisi / Ercan Er ; Danışman Ümit Serdar.en_US
dc.typemasterThesisen_US
dc.contributor.departmentOMÜ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Anabilim Dalıen_US
dc.relation.publicationcategoryTezen_US]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster