• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effect of freeze-thaw cycles on total and heme iron contents of bonito (Sarda sarda) and bluefish (Pomatomus saltator) fillets

Tarih

2006

Yazar

Turhan, S
Ustun, NS
Bank, I

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

The effects of the number of freeze-thaw cycles on total and heme iron contents of bonito (Sarda sarda) and bluefish (Pomatomus saltator) fillets were investigated. The prepared fillets were packaged in polyethylene bags, the bags were heat sealed and than these samples were Subjected to a total of 5 freeze-thaw cycles. Effects of freeze-thaw cycles on total and heme iron content of bonito and bluefish fillets were statistically significant (P < 0.05). The total and heme iron contents of both fishes decreased as the number of freeze-thaw cycles increased, and the highest losses were found after the second freeze-thaw cycle. Total and heme iron losses were higher in bluefish fillet. The multiple freeze-thaw process therefore is not suitable in terms of total and heme iron contents. (c) 2005 Elsevier Inc. All rights reserved.

Kaynak

Journal of Food Composition and Analysis

Cilt

19

Sayı

4

Bağlantı

https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.10.005
https://hdl.handle.net/20.500.12712/20596

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [14046]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [12971]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.