• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of Live Yeast Culture (Saccharomyces cerevisiae) on Milk Production and Blood Lipid Levels of Jersey Cows in Early Lactation

Tarih

2010

Yazar

Cakiroglu, D.
Meral, Y.
Pekmezci, D.
Akdag, F.

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

Effects of live yeast culture (Saccharomyces cerevisiae 1026) as a feed additive, on milk production and blood lipids contents of 10 Jersey cows in early lactation were determined in 21 days. Twenty Jersey cows, which have had their second delivery were allocated equally to one or the other treatments: control vs experimental. From 45-66th days in milk, 10 g day(-1) of Saccharomyces cerevisiae (1 x 10(8) cfu g(-1)) dissolved in 200 mL of water were administrated to cows. Daily milk yields were recorded individually and blood samples were obtained weekly for each experimental cow. The diet supplemented with Saccharomyces cerevisiae (Yea-Sacc 1026/Alltech) implied an extension at the peak lactation period and a statistically significant increase of serum cholesterol and LDL (p < 0.05) contents of early lactation Jersey cows.

Kaynak

Journal of Animal and Veterinary Advances

Cilt

9

Sayı

9

Bağlantı

https://hdl.handle.net/20.500.12712/18203

Koleksiyonlar

  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [14046]
  • WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [12971]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

İstatistikler

Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.