Yazar "Sarıcaoğlu, Furkan Türker" için listeleme
-
Akçaabat köftesinin üretim tekniği ve özellikleri / Furkan Türker Sarıcaoğlu ; danışman Sadettin Turhan
Sarıcaoğlu, Furkan Türker (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2012)… -
Chemical composition, colour and textural properties of Akçaabat meatball: A traditional Turkısh meat product
Bu çalışmada, Trabzon ve Samsundaki işletmelerden alınan toplamda 30 adet Akçaabat köftesinin kimyasal bileşimi, renk ve tekstürel özellikleri belirlenmiştir. Samsundaki işletmelerden alınan köfte örneklerinde ortalama ... -
Mekanik olarak ayrılmış tavuk eti proteinlerinden antioksidan ve antimikrobiyal katkılı yenilebilir film üretimi ve ısıl işlem görmüş sucuklarda kullanımı / Furkan Türker Sarıcaoğlu ; Danışman Sadettin Turhan.
Sarıcaoğlu, Furkan Türker (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018)… -
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Ambalajlama endüstrisindeki hızlı gelişime paralel olarak, son yıllarda, bariyer özelliğinden dolayı sınırlı etki gösteren klasik ambalajlama teknikleri yanında, ek avantajlar sağlayan yeni ambalaj materyalleri ve teknolojileri ...