Ahmet Şuayb'ın Tenkidçiliği / Ruhi İnan; Danışman Celal Tarakçı - İnan, Ruhi (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1998)
Tezin özgününde özet verilmemiştir.
Tez (yüksek lisans) –Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1998
Libra Kayıt No: 31621
Keywords: Türk Edebiyatı -- Serveti Fünun Dönemi -- Tarih ve Eleştiri; Ahmed Şuayb; 1876-1910 -- Eleştiri ve Yorum; TEZ YÜK LİS İ35a