Acil Serviste Bilgisayarlı Beyin Tomografisinde Patolojik Bulgu Saptanan Kafa Travmalı Hastaların Demografik ve Klinik Özelliklerinin Değerlendirilmesi / Canan Şahin; Danışman Yücel Yavuz - Şahin, Canan (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakultesi, 2012)
Özet.
Tez (tıpta uzmanlık) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2012
Libra Kayıt No: 73363
Keywords: Kafa Travmaları; Bilgisayarlı Tomografi; Prognostik Faktörler; TEZ TIP Ş131a 2012