Subaraknoid Kanamalı Hastalarda Elektrikardiografi Bulguları ile Kalp Tipi Yağ Asidi Bağlayıcı Proteinin (H-FABP) İlişkisi / Metahan Yılman; Danışman Ahmet Baydın - Yılman, Metehan (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakultesi, 2011)
…
Tez (tıpta uzmanlık) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2011
Libra Kayıt No: 74542
Keywords: Subaraknoid Kanama; TEZ TIP Y52s 2011