Tezer Özlü'nün Çocukluğunun Soğuk Geceleri ve Franz Kafka'nın Dönüşüm Romanlarında Yabancılaşma / Ali Yağan; Danışman Bekir Şakir Konyalı - Yağan, Ali (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017)
…
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017
Libra Kayıt No: 116892
Keywords: Özlü; Tezer; 1943-1986; Kafka; Franz; 1883-1924 -- Eleştiri ve Yorum; Yabancılaşma (Sosyal Psikoloji); TEZ YÜK LİS Y12t 2017