TRT Repertuarında Bulunan Uşşak Karakterli Samsun Yöresi Türküleri ile Trabzon Yöresi Türkülerinin Ritimik Yapı ve Makamsal Yönlerden Karşılaştırmalı İncelenmesi / İlyas Hüdahoğlu ; Danışman Serhat Yener - Hüdaoğlu, İlyas (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü, 2019)
…
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019
Libra Kayıt No: 43058
Keywords: Türküler -- Türkiye -- Karadeniz; TEZ YÜK LİS H883t 2019