Acil Servise Başvuran Hastalarda Memnuniyet Düzeyi Üzerine Etkili Faktörlerin Araştırılması / Çiğdem Katırcı Ekşi; Danışman Celal Katı - Ekşi, Çiğdem Katırcı (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakultesi, 2014)
…
Tez (tıpta uzmanlık) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2014
Libra Kayıt No: 108087
Keywords: Hasta Memnuniyeti; Acil Servisler; TEZ TIP E36a 2014