M. Hanefi Bostan, Arşiv Belgelerine Göre Karadeniz’de Nüfus Hareketleri ve Nüfusun Etnik Yapısı, Nöbetçi Yayınevi, İstanbul 2012, 640 s - Tellioğlu, İbrahim (My University, 2013)
...
Keywords: Uluslararası İlişkiler; Siyasi Bilimler