Şiddetli Miyalji ve Kas Krampları ile Başvuran 10 Yaşında Kız Hasta - Güner, Şükrü Nail; Melek, Engin; Baskın, Esra (My University, 2009)
...
Ten-year- old girl with severe myalgia and muscle cramps
Keywords: Pediatri