6. Sınıf Öğrencilerinin Okuma Tutumlarının Okuduğunu Anlamaya Olan Etkisi / Mazhar Ünal ; Danışman Şeyma Büyükkavas Kuran - Ünal, Mazhar (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2012)
Özet
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2012
Libra Kayıt No: 73004
Keywords: Okuma (İlköğretim); Okuma Kavrayışı; Okuma Alışkanlığı; Okuduğunu Anlama; TEZ YÜK LİS Ü54a 2012