Türkçe Öğretimi Bağlamında Bestami Yazgan'ın Şiirleri / Ayşegül Erol ; Danışman Cafer Özdemir - Erol, Ayşegül (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2017)
…
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2017
Libra Kayıt No: 116414
Keywords: Türk Dili -- Öğrenim ve Öğretim; Yazgan; Bestami; TEZ YÜK LİS E71t 2017