Mecmu'a-i Eş'ar: Metin-İnceleme (milli kütüphane 06 mil yz fb 533/1 ) / Semih Yeşilbağ ; Danışman Yavuz Bayram - Yeşilbağ, Semih (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018)
…
Tez (doktora) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2018
Libra Kayıt No: 122947
Keywords: Türk Dili -- Metin Çözümleme; Türk Edebiyatı -- Metindilbilim; TEZ DOK Y47m 2018