IV. Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı - (:unkn) unknown (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2025)
Değerli katılımcılar; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşadığımız bu günlerin anısına Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü olarak düzenlediğimiz IV. Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duyarız. Mezunlarımız ile tekrar buluşmak ve bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Sizleri de bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz. Bu yıl 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında Toplumu Güçlendirme Derneği iş birliği ile dördüncüsünü düzenlediğimiz bu sempozyum online telekonferans şeklinde yapılacaktır. Bu sempozyum farklı üniversitelerin lisansüstü hemşirelik öğrencilerinin akademisyen danışmanları ile yapmış oldukları araştırmalarını, sağlık alanındaki güncel gelişmeleri, uzmanlık ve deneyimlerini paylaşabilmeleri için bir platform oluşturacaktır. Sempozyumun bilimsel programında farklı üniversitelerin birbirinden değerli, alanında uzman araştırmacılar ve akademisyenler oturumlarda bizlerle birlikte olacaktır. Sempozyum kapsamına her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli kurs programları dahil edilmiştir. Bu sempozyumda sunulan Özet bildiriler ve tercihe göre tam metin bildiriler hakemlik sürecinden ve intihal programından geçtikten sonra Samsun sağlık bilimleri fakültesi dergisinde özel sayı olarak yayınlanacaktır. Tam metin gönderimi zorunlu değildir. Değerli katılımcılar çok değerli çalışmalarınızla sempozyuma katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Sevgi ve saygılarımızla…
Keywords: Hemşirelik; Hemşirelik, Bildiriler