Memlük Kıpçak Türkçesinde Kalıplaşmış Söz Birlikleri / Najibullah Bigzad ; Danışman Serkan Şen - Bigzad, Najibullah (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019)
…
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2019
Libra Kayıt No: 127324
Keywords: Kıpçak Dili; Türk Dilleri; TEZ YÜK LİS B592m 2019