Kuşlarda Oryantasyon - Erciyas, Kiraz (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2005)
< = 78 8 >? 9 @?<# ) <# 9 A ) B8 ) < ) 09C < D )< ) < 78 *E 8 ) < 78) 8 0 ) 0 *) ) )< # 9 B8 ) ?> F=

4.1%(/ /14( 1( 1. $/ H 0 0 7 = 7 H >? 7? $ H 0 # ) <&) # 9 &) A ) 7 H 0 770 0 0 0 7 *:# 9 F= ?> 0 < A ) ?F=?G 0 H 0 0 I 07*1 H # 90
Orientation in Birds
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2005
Libra Kayıt No: 17049
Keywords: Biology; Biyoloji; TEZ YÜK LİS E65k 2005