Basit Kronik Glokomlu Hastalarla Endolenfatik Hidrops ve Meniere Hastalığı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi / Mehmet Koyuncu - Koyuncu, Mehmet (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakultesi, 1986)
…
Tez (tıpta uzmanlık) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1986
Libra Kayıt No: 94426
Keywords: Meniere Hastalığı; TEZ TIP K88b 1986