Dirayet Tefsirleri Geleneğinde Kur'andaki Kevni Ayetlerin Yorumlanma Biçimleri / Asim Duran; Danışman Mehmet Okuyan - Duran, Asim (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011)
…
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 2011
Libra Kayıt No: 77617
Keywords: Tefsir; Dirayet Tefsiri; Ayetler; TEZ YÜK LİS D948d 2011