Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrencilerinin Problem Çözme Becerileri ile Benlik Saygıları Arasındaki İlişkiler / Saynur Nevres Kaya - Kaya, Saynur Nevres (Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1992)
Tezin özgününde özet verilmemiştir.
Tez (yüksek lisans) -- Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1992
Libra Kayıt No: 16361
Keywords: Üniversite ve Yüksekokul Öğrencileri -- Türkiye; Problem Çözme -- Eğitimde; TEZ YÜK LİS K23o 1992