• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Mikrobiyal gamların özellikleri ve gıdalarda kullanımları

Date

2001

Author

Tosun, İlkay
Gümüşhan, Belkıs

Metadata

Show full item record

Abstract

Stabilizörler gıda maddeleri üretiminde belli bir yapıyı korumak veya iyileştirmek amacıyla kullanılmaktadırlar. Mikrobiyal gamlar, Stabilizörler içerisinde doğal gamlar sınıfında yer almaktadır. Bu makalede, mikrobiyal gamların genel özellikleri ve gıdalarda kullanımı ele alınmıştır.
 
Stabilizers are used in food stuff production in order to retain or improve a certain structure. Microbial gums .belong to the natural gum class among the stabilizers.In this article, the general characteristics of microbial gums and their usage in foods are reviewed.
 

Source

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi)

Volume

16

Issue

1

URI

https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TWpjMU16QXc=
https://hdl.handle.net/20.500.12712/7877

Collections

  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [4706]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 




| Policy | Guide | Contact |

DSpace@Ondokuz Mayıs

by OpenAIRE

Advanced Search

sherpa/romeo

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageDepartmentCategoryPublisherAccess TypeInstitution AuthorThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageDepartmentCategoryPublisherAccess TypeInstitution Author

My Account

LoginRegister

Statistics

View Google Analytics Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Policy || Library || Ondokuz University || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs University, Samsun, Turkey
If you find any errors in content, please contact:

Creative Commons License
Ondokuz University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.