• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Ara 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Ara
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ara

Gelişmiş Filtreleri GösterGelişmiş Filtreleri Sakla

Filtreler

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.

Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5

  • Sıralama Seçenekleri:
  • İlgililik
  • Başlık Artan
  • Başlık Azalan
  • Yayın Tarih Artan
  • Yayın Tarihi Azalan
  • Sayfa Başına Sonuç:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Organik Kestane Kabağı Yetiştiriciliğinde Farklı Budama Uygulamalarının Verim ve Kalite Üzerine Etkisi 

Özer, Harun; Pekşen, Aysun (2018)
Bu çalışma farklı budama uygulamalarının organik olarak yetiştirilen kestane kabağıgenotiplerinin verim ve kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi amacıyla yürütülmüştür. Araştırmada, üçfarklı (61A1, 61A2 ve 61A3) kestane ...

Tuz Stresinin Sorgum×Sudanotu Melezinde Çimlenme ve Fide Gelişim Özelliklerine Etkisi 

Soysal, Ayşe Özge Şimşek; Demirkol, Gürkan; Aşcı, Özlem Önal; Arıcı, Yeliz Kaşko; Acar, Zeki; Yılmaz, Nuri (2018)
SorgumSudanotu (Sorghum bicolorSorghum sudanense) greengo çeşidinde farklı tuzdozlarının çimlenme ve fide gelişimine etkisini belirlemek amacıyla yürütülen bu araştırmada, tohumlarpetri kabında, karanlık ortamda 201C’de ...

Samsun İlindeki Fındık Tarımsal Üretici Birliklerinin Mevcut Durum Analizi 

Topuz, Bakiye Kılıç; Bozoğlu, Mehmet (2018)
Türkiye’de fındık, sağladığı üretim değeri, istihdam ve ihracat geliriyle stratejik bir öneme sahiptir.Türkiye’nin fındık üretiminin %14’ü ise Samsun İlinde gerçekleştirilmektedir. Fındık piyasalarının etkin olarakişleyebilmesi ...

Karadeniz Bölgesi Meyveciliğinin Mevcut Durumu ve Potansiyeli 

Öztürk, Ahmet; Serttaş, Sevgi (2018)
Türkiye’de toplam tarım alanı bakımından 4. sırada yer alan Karadeniz Bölgesi meyve üretim alanlarıbakımından Ege Bölgesi’nden sonra ikinci sırada yer almaktadır. Karadeniz Bölgesi, 6.811.396 da’lık meyveüretim alanında ...

Farklı Katkı Maddeleriyle Peletlenen Buğday ve Soya Samanlarının İn Vitro Gaz Üretim Parametreleri ile Metan Üretimlerinin Belirlenmesi 

Güleçyüz, Emre; Kılıç, Ünal (2018)
Bu çalışmada, melas, guar küspesi ve sepiyolit ilavesiyle peletlenen buğday ve soya samanlarının besinmadde içerikleri, in vitro gaz üretimleri, in vitro sindirilebilirlikleri ve metan üretimlerinin belirlenmesiamaçlanmıştır. ...



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

Keşif

YazarAcar, Zeki (1)Arıcı, Yeliz Kaşko (1)Aşcı, Özlem Önal (1)Bozoğlu, Mehmet (1)Demirkol, Gürkan (1)Güleçyüz, Emre (1)Kılıç, Ünal (1)Pekşen, Aysun (1)Serttaş, Sevgi (1)Soysal, Ayşe Özge Şimşek (1)... Daha FazlaKonuBahçe Bitkileri (5)Bitki Bilimleri (5)
Entomoloji (5)
Tarımsal Ekonomi ve Politika (5)
Toprak Bilimi (5)Ziraat (5)
Ziraat Mühendisliği (5)
Balıkçılık (3)Biyoloji (3)Biyoloji Çeşitliliğinin Korunması (3)... Daha FazlaYayın Tarihi
2018 (5)
Tam Metin Durumu
Tam Metni Olmayanlar (5)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Kütüphane || Ondokuz Mayıs Üniversitesi || OAI-PMH ||

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Ondokuz Mayıs:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.